Functieprofielen binnenvaart

Werken in de binnenvaart

De binnenvaart biedt veel kansen.
Ontdek de mogelijkheden!

Aflos & Crew Management is dé partner in logistieke tewerkstelling in de binnenvaart. Wij zoeken voor elk type schip van onze klanten de juiste bemanning. Daarvoor zoeken wij aflossers die werken als ZZP’er, maar ook bemanning en dekpersoneel voor korte termijn afloswerk of voor lange termijn in een vast schema.

Werken in de binnenscheepvaart is elke dag anders. Op een klein schip met weinig personeel varieert het werk van schoonmaken, schuren en verven, reparaties verrichten, laden en lossen, tot het besturen van het schip. Daarnaast moeten ook huishoudelijke taken worden verricht zoals koffie zetten, eten klaarmaken, afwassen en schoonhouden van alle woonruimten. Op grotere schepen zijn de taken meer verdeeld ten opzichte van een bepaalde functie.

Heb je een dienstboekje en/of ben je als schipper in het bezit van juiste certificering? Dan zijn er diverse functies die je kunt vervullen. Bekijk hieronder de verschillende functieprofielen waar wij personeel voor werven.

our-mission

Afloskapitein

Bemiddeling en detachering van zelfstandige kapiteins en aflossers. Wij nemen alle zorgen uit handen.

book-icon-anchor_96x96

Dienstboekje

Personeel aan boord van een binnenvaartschip dient in het bezit te zijn van een geldig dienstboekje.

Werken in de binnenvaart

Functieprofielen

Naast bovenstaande functies zijn er nog vele andere profielen die je met of vanuit je binnenvaartopleiding kunt vervullen. Op het water, maar ook aan de wal. Je kunt op alle niveaus carrière maken en de plek vinden die het beste bij jou past. De binnenvaart biedt veel kansen. Ontdek de mogelijkheden!

ACM is op zoek naar jou!

Vind een baan in de binnenvaart