Afloskapiteins

Op zoek naar personeel voor de binnenvaart?

Wij werken samen met in totaal bijna 300 kapiteins, stuurmannen en matrozen. Neem vandaag nog contact met ons op en we gaan direct op zoek naar de juiste persoon voor uw schip.

Wij vinden snel de juiste aflosser!

Zoekt u een aflosser die van toegevoegde waarde is aan boord, aflossers met respect voor mens en materiaal? Wij verzorgen al meer dan 10 jaar voor diverse opdrachtgevers aflossers aan boord van diverse binnenvaartschepen. Alle aflossers beschikken over de juiste certificaten en deze worden voor het aan boord gaan gecontroleerd. Ook voor matrozen en stuurlui met- of zonder patent kunt u met uw (aan)vragen bij ons terecht.

Afloskapteins

Wij werken met bijna hoofdzakelijk Nederlandstalige kapiteins voor alle soorten binnenvaartschepen, inzetbaar in geheel Europa op inhuurbasis voor korte termijn en op projectbasis voor langere termijn volgens de laatste eisen, met DBA verklaring (Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Daarnaast hebben onze aflossers de mogelijkheid om gezamenlijk diverse werk gerelateerde cursussen te volgen waardoor ze bijblijven in hun vakgebied. Hierdoor biedt ACM een blijvend voordeel ten opzichte van de concurrentie.

Snel een aflosser nodig?

Onze kracht bestaat uit het snel vinden van de juiste persoon. Onze aflossers staan vaak al binnen een half uur na de aanvraag voor u klaar! Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, tijdens kantooruren op +31 (0)85 877 2324 en daarbuiten kunt u altijd contact opnemen met ons noodnummer +31 638 29 59 83.

Wij infomeren u graag over de mogelijkheden en onze tarieven!