Dekpersoneel

Op zoek naar personeel voor de binnenvaart?

Wij werken samen met in totaal bijna 300 kapiteins, stuurmannen en matrozen. Neem vandaag nog contact met ons op en we gaan direct op zoek naar de juiste persoon voor uw schip.

Bemanning voor binnenvaartschepen

Bent u op zoek naar dekpersoneel voor de binnenvaart? Bij Aflos & Crew Management bent u aan het juiste adres voor binnenvaartpersoneel! ACM heeft een groot aantal matrozen, stuurlieden, machinisten en (aflos)kapiteins beschikbaar voor verschillende types binnenvaartschepen. Van droge lading, containers, tankers, duw -en sleepboten tot koppelverbandschepen. Allemaal met ervaring in de binnenvaartsector en kennis van de Nederlandse, Engelse of Duitse taal.
Wij zijn verantwoordelijk voor de rekrutering van de bemanning, inzet op het schip, vervoer van/naar het schip en hun dagelijks welzijn. Daarnaast verzorgen wij ook het lopende beheer en de administratieve taken van de bemanning zoals salarisadministratie, prestatiebeoordelingen, documentatie, opleiding en andere HR gerelateerde zaken.

Wat betekent dit concreet voor u als binnenvaartondernemer:

  • Ervaren binnenvaartpersoneel
  • Verschillende nationaliteiten
  • Een scherp tarief
  • Zekerheid over correcte afdracht van sociale lasten en belastingen
  • Juiste arbeidsvoorwaarden
  • Goed pakket van verzekeringen
  • Voor bemanning een goed salaris
  • Transport tot aan de loopplank (vrijwel iedere dag)
  • Facturatie op maat (dus geen overbodig papierwerk)

De inkomstenbelasting van de bemanning wordt betaald in het woonland van de werknemer. Sociale lasten voor bemanning op binnenvaartschepen moeten, conform de EU verordening nr. 883/2004 én een extra overeenkomst gesloten tussen de Rijnoeverstaten (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland), worden betaald in het vestigingsland van de scheepsexploitant. Daarnaast zorgen wij, namens onze werknemers, voor een uitstekende Nederlandse ziektekostenverzekering. Deze ziektekostenverzekering hebben wij via ACM voor onze werknemers collectief afgesloten. De verzekering is op maat gemaakt voor ons binnenvaartpersoneel en heeft bijvoorbeeld geen eigen risico. Daarnaast hebben wij voor al onze werknemers ook een verzekering voor invaliditeits- en overlijdensrisico afgesloten.