Crew Management

Werving & Selectie

Bij ACM bent u aan het juiste adres voor binnenvaartpersoneel! Dagelijks zenden wij werknemers uit aan onze klanten waarmee we veelal lange zakelijke relaties hebben opgebouwd. Denk hierbij aan aflossers voor en/of op korte termijn, crew in een vaste lange termijn planning enz. Het draait hierbij om een dienstverlening waarbij opdrachtgevers de zorg uit handen wordt genomen; 24 uur continuïteit in de planning door middel van een optimaal gebruik van onze arbeidspool. De werving en selectie vindt plaats op onze kantoren in Nederland en op Cyprus. In samenspraak met u als opdrachtgever brengen we de arbeidsbehoeften in kaart en worden de meest geschikte kandidaten geselecteerd. Kortom, maatwerk binnen uw bedrijf.

Uitgebreide Crewing Services

ACM biedt crewing services aan voor alle verschillende activiteiten die worden uitgevoerd door bemanningsleden aan boord van schepen, evenals alle gerelateerde waldiensten. We zijn verantwoordelijk voor de rekrutering van de bemanning, inzet op het schip, logistieke aspecten om de bemanning aan en van boord te brengen en hun dagelijks welzijn. Daarnaast verzorgen wij ook de het lopende beheer en de administratieve taken van zeevarenden zoals salarisadministratie, prestatiebeoordelingen, documentatie, en andere HR gerelateerde zaken.

Wat betekent dit concreet voor u als binnenvaartondernemer:

  • Ervaren personeel
  • Een aantrekkelijk scherp tarief
  • Zekerheid over correcte afdracht van sociale lasten en belastingen
  • Goed pakket van verzekeringen inclusief
  • Voor bemanning een goed salaris
  • Transport tot aan de loopplank (vrijwel iedere dag)
  • Rapportage naar Duitse overheid inzake MiLog
  • Eén duidelijke factuur per 4 weken (dus geen overbodig papierwerk)

Bij ACM werken we volgens de Nederlandse regels met inachtneming van de Wet Aanpak Schijnconstructies (de WAS) die sinds 1 juli 2015 van kracht is. Deze wet voorkomt een aantal zeer gangbare maar ongewenste constructies zoals ontduiking van het Nederlandse minimum loon, gefingeerde dienstverbanden, schijnconstructies en diverse migratieconstructies.

Crewing-software

We gebruiken een op maat gemaakte, gespecialiseerde crewing-software om al deze activiteiten en gegevens te kunnen beheren. Dit biedt ons bovendien de mogelijkheid om de scheepseigenaar van gedetailleerde rapportage en facturering te voorzien.