Crew Management

Op zoek naar personeel voor de binnenvaart?

Wij werken samen met in totaal bijna 300 kapiteins, stuurmannen en matrozen. Neem vandaag nog contact met ons op en we gaan direct op zoek naar de juiste persoon voor uw schip.

Uitgebreide Crewing Services

ACM biedt complete crewing services aan voor alle verschillende activiteiten die worden uitgevoerd door bemanningsleden aan boord van schepen, evenals alle gerelateerde waldiensten. Het draait hierbij om een uitgebreide dienstverlening waarbij opdrachtgevers de zorgen rond personeel volledig uit handen wordt genomen. Dat wil zeggen 24 uur continuïteit in de planning door middel van een optimaal gebruik van onze arbeidspool. U brengt uw personeelswerving volledig bij ons onder!

Dagelijks zenden wij werknemers uit aan onze klanten waarmee we veelal lange zakelijke relaties hebben opgebouwd. Denk hierbij aan aflossers voor en/of op korte termijn, crew in een vaste lange termijn planning etc. De werving en selectie vindt plaats op onze kantoren in Nederland en op Cyprus. In samenspraak met u als opdrachtgever brengen we de arbeidsbehoeften in kaart en worden de meest geschikte kandidaten geselecteerd. Kortom, maatwerk binnen uw bedrijf.

Bij ACM werken we volgens de Nederlandse regels met inachtneming van de Wet Aanpak Schijnconstructies (de WAS) die sinds 1 juli 2015 van kracht is. Deze wet voorkomt een aantal zeer gangbare maar ongewenste constructies zoals ontduiking van het Nederlandse minimum loon, gefingeerde dienstverbanden, schijnconstructies en diverse migratieconstructies.

Crewing-software

Bij ACM gebruiken we een op maat gemaakte, gespecialiseerde crewing-software om al deze activiteiten en gegevens te kunnen beheren. Dit biedt ons bovendien de mogelijkheid om u als scheepseigenaar of rederij van gedetailleerde rapportage en facturering te voorzien.