Vervoer

Op zoek naar personeel voor de binnenvaart?

Wij werken samen met in totaal bijna 300 kapiteins, stuurmannen en matrozen. Neem vandaag nog contact met ons op en we gaan direct op zoek naar de juiste persoon voor uw schip.

Vervoerservice voor bemanning

Om bemanning zo vlot mogelijk op locatie te krijgen biedt ACM verchillende manieren van vervoer van en naar binnenvaartschepen aan. Voor Poolse medewerkers hebben wij per week twee verbindingen vanuit Polen naar Duitsland, Nederland en België. De vertrekpunten van onze bus zijn 3 steden in Polen:

  • Poznan
  • Koszalin
  • Szczecin

Op uitzonderlijk verzoek bieden wij ook vervoer voor bemanning van/naar Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Hongarije of Roemenië.

Voor medewerkers uit andere Europese landen regelen we doorgaans vervoer per vliegtuig naar de luchthavens van Eindhoven, Amsterdam of Brussel. Daar worden ze vervolgens door onze chauffeur opgehaald en rechtstreeks naar het binnenvaartschip gebracht. Op die manier hoeft er geen rekening gehouden te worden met openbaar vervoer of transfers en is de kans op vertragingen zo klein mogelijk.

Het vervoer van aflossers benaderen we op een flexibele manier. Aflossers komen doorgaans naar het schip met hun eigen auto, een huurauto die door ons gehuurd wordt, of ze worden vervoerd door onze chauffeur. Op die manier bieden we voor elke situatie een passende oplossing.

We brengen de bemanning naar waar u ze nodig heeft.